Villa Waterliefde

  Onthaasten op, aan en in het Friese water        


Kenmerken van de sloep


Deze  sloep van het Nederlandse merk 'Van Vossen' heeft een electrische motor. Naast het voordeel voor het milieu is het prettig dat u daardoor de motor niet hoort. Zodoende wordt deze boot een fluister-sloep genoemd. De accu kan bij het huis worden opgeladen met de bijgeleverde kabel. Met een volle accu kan circa 8 uur worden gevaren zonder bijkomende kosten voor brandstof. De sloep is gericht op het onthaasten. Geruisloos beweegt u zich voort over het water en hoort u slechts het water tegen de boot klotsen. U kunt de omgeving goed in u opnemen met een vaarsnelheid van circa 6 tot 8 kilometer per uur. 


De aluminium sloep heeft als voordeel dat hij het hele jaar in het water kan blijven. Zodoende kunt u ook in het voor en naseizoen varen. Zelfs in de winter is het regelmatig mogelijk het water op te gaan. Buiten het hoofdseizoen is het heerlijk rustig op het water en ook dan zijn de luchten in Friesland  prachtig. 


Sloep is inclusief bij huur van villa WaterliefdeDe sloep is alleen geschikt voor de binnenwateren. U kunt dus niet door de sluis naar het IJsselmeer.  In de villa liggen prachtige routes voor u klaar.  U kunt zowel varen op het Johan Friso kanaal, de Friese meren als op kleine smalle maar knusse vaartjes. 
Ook zijn er mooie plekjes om aan te leggen, om te loungen, te lezen of te zwemmen. De sloep is aan de achterzijde voorzien van een klein zwemplateau. U kunt daar alleen gebruik van maken als de motor is uitgeschakeld. 
Als u gebruik gaat maken van de boot leest u dan ook de gebruiksaanwijzing van de sloepde algemene vaarinstructies en hoe het is geregeld rond aansprakelijkheid


We hopen dat u met bovenstaande informatie een goed beeld heeft gekregen van de mogelijkheden van de boot. Wat er nu nog rest is volop genieten van de Friese wateren. Wij wensen u het ultieme vakantiegevoel!


Villa Waterliefde heet u graag welkom aan, op en in het water!