Villa Waterliefde

  Onthaasten op, aan en in het Friese water        Voorwaarden


Beste gast, 


Wij hopen u in Stavoren te mogen ontvangen. Echter voordat u boekt is het belangrijk onderstaande te lezen zodat u kunt bepalen of u akkoord kunt gaan met de voorwaarden. 


De vakantiewoning ligt direct aan het water en is zodoende niet kindvriendelijk voor kinderen zonder zwemdiploma. U kunt natuurlijk uw eigen afwegingen maken, maar wij vinden het belangrijk dat als u van plan bent te komen met jonge kinderen u zich bewust bent van deze situatie, waarvoor u alleen zelf de verantwoordelijkheid kunt dragen. 


Villa Waterliefde wordt niet verhuurd aan jongeren (samenstelling van de groep bestaande uit jongeren van 27 jaar of jonger). In verband met de omliggende huizen is het beleid dat het na 22.30 uur in de avond rustig moet zijn buiten. 


Huisdieren zijn in de villa niet toegestaan.


Er mag in de villa niet worden gerookt. 


Er wordt geen borg ingehouden. Liever gaan we er vanuit dat u de vakantievilla bewoont zoals u dat thuis ook zou doen. Mocht er onverhoopt schade ontstaan dan is het belangrijk dat u dat bij de beheerder meldt. Er kan dan worden besproken hoe het af te wikkelen maar belangrijker nog: we kunnen er dan hopelijk voor zorgen dat de volgende gasten er geen hinder van ondervinden en een fijne tijd kunnen hebben in de villa. 


U betaalt 30% van de huur vooraf bij de boeking. De overige 70% betaalt u 6 weken voor aanvang. Indien u annuleert langer dan 6 weken van te voren dan hoeft u deze 70% niet te betalen. Bij onvoorziene (persoonlijke) omstandigheden proberen wij altijd met u mee te denken. Het in overleg kosteloos verplaatsen van de boeking naar een moment met vergelijkbaar tarief behoort zeker tot de mogelijkheden. In redelijkheid zullen we proberen een goede oplossing te vinden die voor u en voor ons passend is.

 

Voor de optimale ervaring en het voorkomen van problemen is het erg belangrijk u vooraf in de werking van de hottub en de sloep te verdiepen. Ze zijn makkelijk in gebruik maar u moet het wel even weten. Zie de informatie op deze site die ook beschikbaar is in de informatiemap in de villa. 


Tevens belangrijk om vooraf te weten is dat de sloep alleen geschikt is voor de Friese meren en dus niet gebruikt mag worden op het IJsselmeer. De sloep mag uitsluitend worden bestuurd door mensen van boven de 18 jaar. Zie voor verdere toelichting voor u gaat varen de gebruiksinstructie en aansprakelijkheid en de kenmerken van de sloep. Voor de optimale ervaring en het voorkomen van problemen is het erg belangrijk u vooraf in de werking van de sloep te verdiepen. Het is allemaal eenvoudig maar u moet het wel even weten. 


Villa Waterliefde gebruikt uw gegevens alleen direct gerelateerd aan uw verblijf in de villa. Zowel de eigenaren als de beheerder kunnen de gegevens inzien. Na uw verblijf zal eenmalig worden gevraagd hoe u het verblijf heeft ervaren en of wij uw contactgegevens mogen blijven gebruiken om u op de hoogte te houden van ontwikkelingen rond Villa Waterliefde en eventuele aanbiedingen. 


Mocht u vragen hebben over de voorwaarden of graag iets met ons willen overleggen neemt u dan vooral contact met ons op door middel van het contactformulier. Wij denken in mogelijkheden en nemen graag contact met u op. Graag ontvangen wij u als onze gast.  


Het Team van Villa Waterliefde         Villa Waterliefde heet u graag welkom aan, op en in het water!