Villa Waterliefde

  Onthaasten op, aan en in het Friese water        Over ons
In 2021 zijn we gestart in de door ons zo geliefde provincie met de verhuur van villa Waterliefde. Hopelijk bent u het met ons eens dat we een fijne plek hebben gecreëerd om een vakantie door te brengen. Zelf houden we enorm van het Friese water en geeft varen ons het ultieme vakantiegevoel. Maar ook relaxen we graag met een boek of ontspannen we in een hottub. We genieten van natuur, maar ook van een drankje op een gezellig terras. In villa Waterliefde en de omgeving komt dit alles samen. Als u ook zin heeft om u vakantie door te brengen in een waterrijke omgeving, dan ontvangen we u heel graag als onze gast. 


Aangezien wij op afstand wonen, zijn we erg blij dat we in Stavoren samen kunnen werken met een enthousiast team onder leiding van Henny. Zij neemt circa een week voor gasten arriveren contact op om de ontvangst te bespreken. Het team ter plaatse zorgt voor de ontvangst, de schoonmaak, het beddengoed, de handdoeken en het onderhoud en beheer. 


PS mocht het huis al bezet zijn of zoekt u iets voor maximaal 4 personen dan kunt u ook kijken op @Homeboot, daar vindt u informatie over de Houseboot die wij ook hebben laten maken om te verhuren aan gasten die er hun vakantie op willen vieren. Dit drijvende huisje ligt nabij villa Waterliefde in de binnenhaven van Stavoren. 


Samen met Henny hopen wij u te mogen ontvangen in Stavoren!


Hartelijke groet, 

Diedert en Anita

 


     Villa Waterliefde heet u graag welkom aan, op en in het water!